Malerarbejde i private boliger og erhvervslokaler

Maler for private og erhverv​

Vi hjælper med alle typer indendørs malerarbejde

Hos Køhler Malerfirma ApS løser vi alle former for malerarbejde for både private, virksomheder, institutioner og forretninger. Vi hjælper ofte til med indvendigt malerarbejde i både Aarhus, Risskov, Egå & Højbjerg, men har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Sådan kan vi hjælpe dig med dine indvendige maleropgaver

Skal hjemmet have nye farver, kontoret friskes op, butikslokalet have et nyt udtryk, eller skal væggene males dekorativt i skoler og fritidsordninger?​

Vi tilbyder altid professionel rådgivning om valg af farver, og vi er garant for et stilsikkert malerarbejde, hvor kvalitet, sans for detaljer og grundighed er nøgleord.​

Vi tilbyder blandt andet følgende former for indendørs malerarbejde:

Skal malerarbejdet foregå på en arbejdsplads, lægger vi på forhånd en nøje plan for arbejdet, så det ikke griber forstyrrende ind i virksomhedens dagligdag.

​Vi kan også hjælpe med de udvendige maleropgaver

Vi tilbyder selvfølgelig ikke kun indvendigt malerarbejde. Vi kan også hjælpe med alle former for udvendigt malerarbejde, så du kan få en samlet løsning, når du vælger at lade vores malermester udføre arbejdet for dig. Der er ingen opgave, der er for stor til os.

Det kan for eksempel være, at din facade på huset eller erhvervsbygningen trænger til at blive malet. Det kan også være, at det blot er husets vinduer, der trænger til en kærlig hånd. Uanset hvad varetager vi gerne opgaven.

Kontakt os og hør mere eller indhent et skræddersyet tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et skræddersyet og uforpligtende tilbud på dit kommende malerarbejde. Når vi kender til dine ønsker og behov, beregner vi gerne en skræddersyet pris, og vores priser er altid til at regne med.

Ønsker du en samtale omkring farver, materialer og muligheder, står vores maler også altid til rådighed for dig. Vi tilbyder også udvendigt malerarbejde.

Søger du et malerfirma i Aarhus & omegn?​

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål vedrørende en maleropgave, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at skrive til os via formularen her på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerarbejde til tiden

Hos os er du sikret en rettidig levering uden at gå ned på den gode kvalitet.

Over 20 års erfaring

Vi har mange års erfaring i branchen, og er derfor de rigtige til at udføre din maleropgave.

Ingen opgave er for stor

​​Vi siger aldrig nej til vores kunder - der findes altid en løsning uanset opgavens omfang.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Venlig og dygtig

"Venlig og dygtig ung mand malede vores facade. Er meget tilfreds med hele processen, så Køhler Malerfirma ApS er et godt valg når du skal vælge malerfirma i Aarhus."


- Camilla Skou

Brugte dem til slibe og malearbejde

"Både nyt og renovering af eksisterende vægge. Alt ser godt ud og udført til aftalt tid. Fornuftigt pris og tid. Bedste anbefalinger herfra."


- Jesper Christensen

Fantastisk oplevelse!

"God, dygtig og kompetent maler i Aarhus, som både giver råd, vejledning, tager sig tid og er til at få fat i når man har brug for ham. Kan 100% anbefales! Tak til Køhler Malerfirma ApS"


- Ann Celina

Maling af vinduer

"Vores vinduer trængte kraftigt til en gang maling udvendig. André kom ud og gav et godt tilbud og arbejdet blev udført mens vi var på ferie. Vinduerne fremstår som nye. Kan kun anbefale Køhler og André til andre."


- Jannich

Superflot arbejde

"Superflot arbejde, kom som aftalt, super behagelig fyr."


- Jan Buch Henriksen

Tak for veludført arbejde

"Tak for veludført arbejde da jeg skulle have udflyttersyn pga flytning. Alt godkendt og mit depositum tiggede ind på kontoen. Kan varmt anbefale malerfirmaet."


- EH

Køhler Malerfirma ApS

CVR: 42946494

Onsholtvej 170, 8260 Viby J

Klik for rutevejledning

Ring på telefonnummer 42 73 23 30, eller skriv til os på
info@koehlermalerfirma.dk

fb-icon  instagram-ikon