Opsætning af filt på væg og loft

Vi tilbyder filtopsætning for både private og erhverv

Filt på vægge og lofter er blandt andet med til at beskytte overfladerne mod revner, samtidig med at det giver et pænt og moderne look. Hos Køhler Malerfirma ApS har vi specialiseret os inden for alle former for malerarbejde, og vi tilbyder derfor også en professionel opsætning af filt.

Hos Køhler Malerfirma ApS arbejder vi især for boligforeninger, virksomheder, institutioner, butikker og andre lignende erhvervskunder, men vi varetager også gerne opgaver for privatpersoner. Det kan for eksempel være i Aarhus, Risskov, Egå & Højbjerg, men det kan også være et andet sted i nærheden. 

5 fordele ved at lade os stå for din opsætning af filt

Der er flere fordele ved lige netop at lade vores malerfirma udføre arbejdet i forbindelse med opsætning af filt i dit hjem eller i dine erhvervslokaler, hvis du ønsker at få et professionelt og flot resultat. Vi ønsker dog især at fremhæve følgende 5 fordele ved at vælge os til opsætning af glasfilt eller glasvæv:​

  1. ​​Vi har mere end 20 års erfaring inden for vores fag
  2. ​Vi leverer altid til den aftalte tid uden at gå ned på den gode kvalitet
  3. ​Vi går højt op i altid at udføre grundigt arbejde med en høj faglig ekspertise
  4. ​Vi tilbyder altid faste priser på vores arbejde, så du undgår ubehagelige overraskelser
  5. ​Vi udarbejder en specifik tidsplan for opstartsdato og slutdato, når du har accepteret vores tilbud

Vi finder altid den rette løsning

Uanset hvilken opgave du har brug for vores hjælp til, så står vi klar. Vi siger aldrig nej til vores kunder, for ingen opgave er for stor til os, og der findes altid en løsning uanset opgaven. Skal du for eksempel have opsat filt på vægge og lofter som en del af en malerentreprise, varetager vi gerne hele entreprisen. Med vores hjælp kan du altid få en samlet løsning.

Kontakt os og bestil et uforpligtende besøg

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på opsætning af filt, så kontakt os, og vi vil aftale et tidspunkt inden for et par dage, hvor vi kan komme forbi. Herefter sender vi et tilbud til dig med en fast pris samme dag, som vi har været ude til besigtigelsen. 

Søger du et malerfirma i Aarhus & omegn?​

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål vedrørende en maleropgave, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at skrive til os via formularen her på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerarbejde til tiden

Hos os er du sikret en rettidig levering uden at gå ned på den gode kvalitet.

Over 20 års erfaring

Vi har mange års erfaring i branchen, og er derfor de rigtige til at udføre din maleropgave.

Ingen opgave er for stor

​​Vi siger aldrig nej til vores kunder - der findes altid en løsning uanset opgavens omfang.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Venlig og dygtig

"Venlig og dygtig ung mand malede vores facade. Er meget tilfreds med hele processen, så Køhler Malerfirma ApS er et godt valg når du skal vælge malerfirma i Aarhus."


- Camilla Skou

Brugte dem til slibe og malearbejde

"Både nyt og renovering af eksisterende vægge. Alt ser godt ud og udført til aftalt tid. Fornuftigt pris og tid. Bedste anbefalinger herfra."


- Jesper Christensen

Fantastisk oplevelse!

"God, dygtig og kompetent maler i Aarhus, som både giver råd, vejledning, tager sig tid og er til at få fat i når man har brug for ham. Kan 100% anbefales! Tak til Køhler Malerfirma ApS"


- Ann Celina

Maling af vinduer

"Vores vinduer trængte kraftigt til en gang maling udvendig. André kom ud og gav et godt tilbud og arbejdet blev udført mens vi var på ferie. Vinduerne fremstår som nye. Kan kun anbefale Køhler og André til andre."


- Jannich

Superflot arbejde

"Superflot arbejde, kom som aftalt, super behagelig fyr."


- Jan Buch Henriksen

Tak for veludført arbejde

"Tak for veludført arbejde da jeg skulle have udflyttersyn pga flytning. Alt godkendt og mit depositum tiggede ind på kontoen. Kan varmt anbefale malerfirmaet."


- EH

Køhler Malerfirma ApS

CVR: 42946494

Onsholtvej 170, 8260 Viby J

Klik for rutevejledning

Ring på telefonnummer 42 73 23 30, eller skriv til os på
info@koehlermalerfirma.dk

fb-icon  instagram-ikon