Om firmaet​

Maler for private og erhverv​

​Malerfirma i Aarhus

Køhler Malerfirma ApS blev stiftet på baggrund af 20 års erfaring i faget, og derfor mener vi at vi kan bidrage til den gode kreative kvalitet. 

Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde som vi kan være bekendt.

Køhler Malerfirma ApS er beliggende i Stavtrup som ligger 8 km ude for Aarhus, men vi er i Aarhus, Skanderborg, Odder og resten af Midtjylland vores kunder tæller både private såvel som virksomhedskunder. 

Vores mål er at leverer høj kvalitet i alt malerarbejde, der som minimum lever op til kundens forventning til udførsel af malerarbejdet.

firmaets historie - stiftet i 2022

Malerfirma i Østjylland - Køhler Malerfirma ApS

​Et år er begyndt

Malerfirma i Østjylland. Køhler Malerfirma ApS laver opgaver for mange forskellige slags kunder, som gælder både de store, men også de små opgaver. Vi maler for private, såvel som erhverv og det er vigtigt for mig at vi slutter alle vores kunder som tilfredse kunder. 

Køhler Malerfirma ApS er beliggende i Stavtrup i Aarhus men vi bevæger os rundt i hele Østjylland, og gerne endnu længere væk, og med over 15 års erfaring i branchen forstår vi at komme i mål med opgaverne, og tage vores viden og ekspertise med ind i firmaet.

Søger du et malerfirma i Aarhus & omegn?​

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål vedrørende en maleropgave, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at skrive til os via formularen her på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerarbejde til tiden

Hos os er du sikret en rettidig levering uden at gå ned på den gode kvalitet.

Over 20 års erfaring

Vi har mange års erfaring i branchen, og er derfor de rigtige til at udføre din maleropgave.

Ingen opgave er for stor

​​Vi siger aldrig nej til vores kunder - der findes altid en løsning uanset opgavens omfang.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Venlig og dygtig

"Venlig og dygtig ung mand malede vores facade. Er meget tilfreds med hele processen, så Køhler Malerfirma ApS er et godt valg når du skal vælge malerfirma i Aarhus."


- Camilla Skou

Brugte dem til slibe og malearbejde

"Både nyt og renovering af eksisterende vægge. Alt ser godt ud og udført til aftalt tid. Fornuftigt pris og tid. Bedste anbefalinger herfra."


- Jesper Christensen

Fantastisk oplevelse!

"God, dygtig og kompetent maler i Aarhus, som både giver råd, vejledning, tager sig tid og er til at få fat i når man har brug for ham. Kan 100% anbefales! Tak til Køhler Malerfirma ApS"


- Ann Celina

Maling af vinduer

"Vores vinduer trængte kraftigt til en gang maling udvendig. André kom ud og gav et godt tilbud og arbejdet blev udført mens vi var på ferie. Vinduerne fremstår som nye. Kan kun anbefale Køhler og André til andre."


- Jannich

Superflot arbejde

"Superflot arbejde, kom som aftalt, super behagelig fyr."


- Jan Buch Henriksen

Tak for veludført arbejde

"Tak for veludført arbejde da jeg skulle have udflyttersyn pga flytning. Alt godkendt og mit depositum tiggede ind på kontoen. Kan varmt anbefale malerfirmaet."


- EH

Køhler Malerfirma ApS

CVR: 42946494

Onsholtvej 170, 8260 Viby J

Klik for rutevejledning

Ring på telefonnummer 42 73 23 30, eller skriv til os på
info@koehlermalerfirma.dk

fb-icon  instagram-ikon