Maling af vinduer indvendigt og udvendigt

Vedligeholdelse af dine trævinduer og karme

Hvis dine vinduer i hjemmet, i institutionen eller i virksomhedslokalerne er af træ, så har de brug for regelmæssig vedligeholdelse udvendigt, og indvendigt kan det fra tid til anden også være nødvendigt med en ny maling, hvis du ikke har valgt at bibeholde trælooket.

Hos Køhler Malerfirma ApS hjælper vi dig gerne med at sikre et professionelt resultat i forbindelse med maling af vinduer. Vi maler både indvendige og udvendige vinduer for privatpersoner og en række forskellige erhvervskunder, herunder både institutioner, butikker, virksomheder og ikke mindst boligforeninger.

Fra vores egen adresse i Viby J kører vi ofte ud til opgaver i blandt andet Aarhus, Risskov, Egå & Højbjerg. Vi dækker dog også gerne andre nærliggende byer, hvis det er her, du har brug for vores hjælp. 

Kombinér vinduesmalingen med en ny facademaling

​Hvis du alligevel skal have malet facaden på dit hus eller på din bygning, så kan du med fordel vælge at kombinere facademalingen med ny maling af vinduer. På den måde kan du sikre dig, at din bygning i al sin helhed fremstår nyrenoveret og istandsat, og du får en flot facade, der vil give et godt indtryk til både gæster, kunder, medarbejdere og forbipasserende.

Vi står selvfølgelig gerne for alt arbejdet, uanset om du ønsker at få varetaget opgaven i en malerentreprise eller ej. Ingen opgaver er for store til vores malerfirma.

Vi lægger vægt på at levere kvalitet til tiden

Uanset om vi skal hjælpe dig med maling af vinduer, maling af døre eller noget helt tredje, så kan du altid forvente, at du får et professionelt resultat i den højeste kvalitet – og til den aftalte tid. Vi har over 20 års erfaring, og vi lægger vægt på grundighed, en høj faglig ekspertise og en god kvalitet i vores arbejde, som vi naturligvis altid leverer til den aftalte tid.

Kontakt os og få beregnet en fast pris på maling af vinduer

Vi tilbyder altid faste priser på vores arbejde, så du kan være sikker på, at der ikke dukker ekstraudgifter op, når vi først har aftalt en pris. Kontakt os i dag og lad os aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi til en besigtigelse. Så vil du samme dag modtage et skræddersyet tilbud på opgaven.

Søger du et malerfirma i Aarhus & omegn?​

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål vedrørende en maleropgave, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at skrive til os via formularen her på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerarbejde til tiden

Hos os er du sikret en rettidig levering uden at gå ned på den gode kvalitet.

Over 20 års erfaring

Vi har mange års erfaring i branchen, og er derfor de rigtige til at udføre din maleropgave.

Ingen opgave er for stor

​​Vi siger aldrig nej til vores kunder - der findes altid en løsning uanset opgavens omfang.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Venlig og dygtig

"Venlig og dygtig ung mand malede vores facade. Er meget tilfreds med hele processen, så Køhler Malerfirma ApS er et godt valg når du skal vælge malerfirma i Aarhus."


- Camilla Skou

Brugte dem til slibe og malearbejde

"Både nyt og renovering af eksisterende vægge. Alt ser godt ud og udført til aftalt tid. Fornuftigt pris og tid. Bedste anbefalinger herfra."


- Jesper Christensen

Fantastisk oplevelse!

"God, dygtig og kompetent maler i Aarhus, som både giver råd, vejledning, tager sig tid og er til at få fat i når man har brug for ham. Kan 100% anbefales! Tak til Køhler Malerfirma ApS"


- Ann Celina

Maling af vinduer

"Vores vinduer trængte kraftigt til en gang maling udvendig. André kom ud og gav et godt tilbud og arbejdet blev udført mens vi var på ferie. Vinduerne fremstår som nye. Kan kun anbefale Køhler og André til andre."


- Jannich

Superflot arbejde

"Superflot arbejde, kom som aftalt, super behagelig fyr."


- Jan Buch Henriksen

Tak for veludført arbejde

"Tak for veludført arbejde da jeg skulle have udflyttersyn pga flytning. Alt godkendt og mit depositum tiggede ind på kontoen. Kan varmt anbefale malerfirmaet."


- EH

Køhler Malerfirma ApS

CVR: 42946494

Onsholtvej 170, 8260 Viby J

Klik for rutevejledning

Ring på telefonnummer 42 73 23 30, eller skriv til os på
info@koehlermalerfirma.dk

fb-icon  instagram-ikon