Maling af facade for erhvervskunder og private husejere

Få en indbydende og præsentabel facade på din bygning

Facaden på en bygning er noget af det første, som man ser og lægger mærke til. Den sender et signal til forbipasserende, kunder og gæster om, hvem der bor i huset, eller hvad det er for en slags virksomhed, der drives inde bag facaden. Derfor kan det godt betale sig at investere i en istandsættelse af facaden, så den fremstår pæn og indbydende.

Hos Køhler Malerfirma ApS tilbyder vi blandt andet maling af facade for både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Det kan for eksempel være for butikker og mange andre typer virksomheder, boligforeninger og lignende. Vi arbejder blandt andet iAarhus, Risskov, Egå & Højbjerg, men vi kører også gerne ud til opgaver i flere andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er behov for vores hjælp til maling af hus eller erhvervsbygning.

4 gode grunde til at investere i en ny facademaling

Hvis facaden på din bygning trænger til at blive malet, så er der især følgende 4 gode grunde til at investere i en professionel maling af facade:

  1. ​Du kan sikre dig en optimal beskyttelse af facaden mod vind og vejr
  2. ​​Du kan få en flot og indbydende facade, der giver et godt førstehåndsindtryk
  3. ​​Du kan hurtigere få solgt dit hus eller måske endda få en højere pris for det, hvis det er til salg
  4. ​​Du kan få flere kunder i din butik

​Vi har mere end 20 års erfaring med maling af hus

Når du vælger at lade vores virksomhed varetage din opgave, så kan du altid forvente at få et professionelt resultat. Vi har mere end 20 års erfaring inden for malerfaget, herunder også med indvendig og udvendig maling af hus og andre bygninger for både private og erhverv.

Vi har en høj faglig ekspertise, vi lægger vægt på den gode kvalitet, og vi udfører altid vores arbejde grundigt. Derudover er det altid færdigt til den aftalte tid. Desuden tilbyder vi også maling af flyttelejligheder og meget andet.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på maling af facade

Vi tilbyder faste priser på vores arbejde, så du på forhånd ved, hvor meget arbejdet kommer til at koste. Kontakt os gerne i dag for at indhente et uforpligtende tilbud på maling af hus eller erhvervsbygning. Vi tilbyder også indvendigt malerarbejde.

Søger du et malerfirma i Aarhus & omegn?​

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål vedrørende en maleropgave, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at skrive til os via formularen her på siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerarbejde til tiden

Hos os er du sikret en rettidig levering uden at gå ned på den gode kvalitet.

Over 20 års erfaring

Vi har mange års erfaring i branchen, og er derfor de rigtige til at udføre din maleropgave.

Ingen opgave er for stor

​​Vi siger aldrig nej til vores kunder - der findes altid en løsning uanset opgavens omfang.

Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Venlig og dygtig

"Venlig og dygtig ung mand malede vores facade. Er meget tilfreds med hele processen, så Køhler Malerfirma ApS er et godt valg når du skal vælge malerfirma i Aarhus."


- Camilla Skou

Brugte dem til slibe og malearbejde

"Både nyt og renovering af eksisterende vægge. Alt ser godt ud og udført til aftalt tid. Fornuftigt pris og tid. Bedste anbefalinger herfra."


- Jesper Christensen

Fantastisk oplevelse!

"God, dygtig og kompetent maler i Aarhus, som både giver råd, vejledning, tager sig tid og er til at få fat i når man har brug for ham. Kan 100% anbefales! Tak til Køhler Malerfirma ApS"


- Ann Celina

Maling af vinduer

"Vores vinduer trængte kraftigt til en gang maling udvendig. André kom ud og gav et godt tilbud og arbejdet blev udført mens vi var på ferie. Vinduerne fremstår som nye. Kan kun anbefale Køhler og André til andre."


- Jannich

Superflot arbejde

"Superflot arbejde, kom som aftalt, super behagelig fyr."


- Jan Buch Henriksen

Tak for veludført arbejde

"Tak for veludført arbejde da jeg skulle have udflyttersyn pga flytning. Alt godkendt og mit depositum tiggede ind på kontoen. Kan varmt anbefale malerfirmaet."


- EH

Køhler Malerfirma ApS

CVR: 42946494

Onsholtvej 170, 8260 Viby J

Klik for rutevejledning

Ring på telefonnummer 42 73 23 30, eller skriv til os på
info@koehlermalerfirma.dk

fb-icon  instagram-ikon